Πλυντήριο Αυτοκινήτων

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων Αφοι Τσιριγώτη αναλαμβάνουμε καθαρισμό και πλύσιμο παντός είδους οχημάτων και πλωτών. Κάθε πλύσιμο γίνεται στο χέρι με τα καλύτερα χημικά και κεριά, αποφεύγοντας έτσι τυχόν φθορές στο χρώμα και στο εσωτερικό των οχημάτων σας.

Πραγματοποιούμε βιολογικούς καθαρισμούς με ειδικά προϊόντα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας για ολοκληρωμένη απολύμανση. Καθαρίζουμε με μεγάλη προσοχή καθίσματα, πατώματα, πατάκια, ουρανό, αεραγωγούς και χώρο αποσκευών, φροντίζοντας τα πλαστικά και το ταμπλό με υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα – κερί.

Ακόμη στο πλυντήριο αυτοκινήτων Αφοί Τσιριγώτη μπορείτε να εμπιστευτείτε, κατόπιν ραντεβού, τον καθαρισμό του κινητήρα σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο καθαρισμό και στην προστασία του κινητήρα σας με πλύσιμο από πάνω και από κάτω με κορυφαία προϊόντα περιποίησης.

Kαθαρισμός χαλιών

Το πλυντήριο Αφοι Τσιριγώτη με πολυετή εμπειρία και γνώση στους βιολογικούς καθαρισμούς αναλαμβάνει επίσης τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών του σπιτιού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και επωφεληθείτε από τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης και απολύμανσης βιολογικού καθαρισμού.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2695037100 & 6977035110